torsdag 19. august 2010

Turen til Cochabamba

Her er en liten oppdatering! Turen startet vel ikke så veldig bra, da jeg fikk beskjed om at jeg måtte bytte hjemreisedato ellers så kom jeg ikke med flyet. Jaja, det er ikke mange reisebyråer som er oppe klokka 6 om morgenen, men fikk nå ordnet det. Så var det avgårde til London, og der gikk alt bra:-)




Så landet jeg i Miami. Der var det først milelang kø til immigration. Så fikk vi beskjed om at vi måtte hente bagasjen å ta den gjennom tolla selv. Sto og venta på den jæv.. kofferten som ikke kom. Så spurte jeg de vaktene om det var slik at vi måtte hente de når vi var på tranfer, og det måtte vi. Da det endelig var min tur i "mista bagasje"-køen fikk jeg beskjed om at nei den var allerede hos American Airlines. Jaja, da var jo den grei. Etter en liten pause da var det klart for avgang til LaPaz.



Og jeg må sende en stor takk til Kenneth og Charlotte som jeg fikk sovepute av!! Den funka helt supert!! Sov hele veien fra Miami til LaPaz. Så landet vi, og jeg kan love deg at man merker at man nærmer seg 4000moh. Ble kanskje litt svimmel.. Noe som resulterte i at jeg glemte igjen veska mi på immigration. Der lå penger og data.. Men fikk den igjen da:-)

Fikk kjøpt billett videre til Cochabamba, og fant ut at fly ikke går til tida i Bolivia, og vi gir heller ikke beskjed om at det er forsinka. Det er slikt man bare skal vite. Selv om det står closed på skjermen.. Men jeg kom meg da frem og Vibeke tok meg imot. Kjempekoselig!Nå er jeg så trøtt at jeg ser dobbelt! Gleder meg til en god natts søvn:-)

2 kommentarer:

  1. Hei Janne! Flott altså, det blir spennende og følge med på oppholdet ditt i Bolivia! Lykke til fra Liv og Magne

    SvarSlett
  2. Hei Janne. Godt du kom deg hel frem- litt strabaser må man kanskje regne med på en så lang tur? - Lykke til videre. - Jeg følger med som en hauk!

    SvarSlett